Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Poliţiştii clujeni au aplicat peste 50 de sancţiuni contravenţionale

0 33

actiune politia cluj-3

Poliţiştii clujeni, prezenţi pe principalele artere de circulaţie pentru prevenirea producerii de accidente rutiere, au aplicat, ieri, peste 50 de sancţiuni contravenţionale, de circa 8.000 lei.

 La data de 19 noiembrie, poliţiştii clujeni au aplicat peste 50 de sancţiuni contravenţionale, în urma unei acţiuni pentru prevenirea şi depistarea neregulilor comise la regimul circulaţiei pe drumurile publice, pe raza localităţilor Baciu, Dej şi Câmpia Turzii.

Poliţiştii rutieri, cu sprijinul specialiştilor din cadrul R.A.R. Cluj, au acţionat pentru reducerea riscului rutier şi pentru depistarea conducătorilor auto care circulă cu autovehicule cu defecţiuni. Totodată, s-a vizat combaterea indisciplinei pietonilor în trafic, precum şi acordarea priorităţii de trecere pietonilor angajaţi in traversarea regulamentară a drumului public.

În cadrul acţiunii, s-au oprit în trafic, pentru verificări, circa 100 de vehicule. Pentru abaterile constatate, poliţiştii au fost nevoiţi să aplice peste 50 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de aproximativ 8.000 lei, la O.U.G. 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice.

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Cluj continuă acţiunile de informare, prevenire şi sancţionare a abaterilor rutiere pentru a-i determina pe toţi participanţii la trafic să adopte un comportament responsabil.

Reamintim faptul că, mai înainte de toate, siguranţa primează!

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More