Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Polițiștii clujeni au dejucat planurile ultrașilor pentru meciul cu Danemarca. Articole pirotehnice descoperite pe Cluj Arena

0 79

Poliţiştii clujeni au găsit şi ridicat 39 de articole pirotehnice interzise la deţinere, care ar fi fost plasate de către un bărbat în incinta stadionului Cluj Arena. Bărbatul a fost identificat de către poliţişti, fiind întocmit un dosar penal.

Potrivit unui comunicat al IPJ Cluj, în urma investigaţiilor efectuate, poliţiştii din cadrul Serviciului de Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase au depistat azi un bărbat care introducea articole pirotehnice interzise la deţinere în incinta stadionului Cluj Arena.

Poliţiştii au găsit 39 de articole pirotehnice, care ar fi fost plasate de către bărbatul de 29 de ani, din Cluj-Napoca, în patru locaţii diferite din incinta stadionului.  Din informaţiile obţinute, acestea urmau a fi folosite duminică, la meciul de fotbal România – Danemarca.

Articolele pirotehnice au fost ridicate de către poliţişti în vederea continuării investigaţiilor.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de operaţiuni cu articole pirotehnice, fără drept, faptă prevăzută de Legea nr.126/1995 privind regimul materiilor explozive.

Sunt interzise în incinta  stadionului Cluj Arena următoarele:

– arme, muniţii, torţe, materiale explozive, incendiare sau fumigene;

– dipozitive de şocuri electrice;

– orice fel de recipient cu gaze toxice, lacrimogene, halucinogene, sau substanţe incendiare;

– cuţite, şişuri ori alte obiecte confecţionate special să taie sau să rănească;

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More