Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Polițiștii clujeni, spaima hoților

0 32
FOTO: prison.com.ro
FOTO: prison.com.ro

Poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Cluj-Napoca au depistat, doar în ultimele 24 de ore, 14 persoane, bănuite de comiterea unor infracţiuni de furt, şi au reţinut 7 dintre acestea.

La data de 13 ianuarie, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Cluj-Napoca, în urma investigaţiilor efectuate au depistat 14 persoane, suspectate de comiterea unor infracţiuni de furt şi au reţinut, pentru 24 de ore, 7 dintre acestea. Faţă de 3 bărbaţi, instanţa a dispus continuarea cercetărilor în stare de arest preventiv.

Astfel, în timp ce patrulau pentru menţinerea ordinii şi liniştii publice, poliţiştii au depistat 2 bărbaţi, bănuiţi că ar fi pătruns prin efracţie într-un magazin.

Cei doi au fost reţinuţi pentru furt calificat, iar prejudiciul a fost recuperat.

La data de 13 ianuare, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Cluj-Napoca – Secţia 2 Poliţie, în timp ce patrulau pentru menţinerea ordinii şi liniştii publice pe strada Dorobanţilor, au depistat doi bărbaţi, bănuiţi de furt.

În fapt, cei doi transportau, într-o geantă de voiaj, băuturi alcoolice, detergenţi, dulciuri, etc., în valoare totală de aproximativ 1.000 lei, pe care au susţinut că le-ar fi primit de la o altă persoană.

Din cercetări a reieşit că bărbaţii, în noaptea de 12/13.01.2015, ar fi pătruns, prin efracţie, în incinta unui magazin, din municipiul Cluj-Napoca, de unde ar fi sustras mai multe produse alimentare şi nealimentare.

Faţă de cei doi, de 27 şi 36 de ani, din judeţele Bistriţa- Năsăud şi Cluj, s-a luat măsura reţinerii penru comiterea infracţiunii de „furt calificat”, în diverse forme de participaţie, faptă prevăzută de Codul penal. Totodată, instanţa a dispus arestarea preventivă a bărbatului de 27 de ani şi măsura controlului judiciar faţă de cel de 36 de ani.

Poliţiştii continuă cercetările pentru documentarea întregii activităţi infracţionale.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More