Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Polițiștii cu suflet împart haine și jucării

0 188

Poliţiştii au fost şi continuă să fie alături de copii, atât în cadrul activităţilor pe care le desfăşoară în şcoli pentru siguranţa lor, cât şi prin intermediul unor misiuni de suflet.

Pentru Filip Georgel şi Filip Aurelian, poliţişti în cadrul Postului de Poliţie Cupşeni, județul Maramureș, a devenit o obişnuinţă să se implice în activităţi caritabile.

Ieri, 06 martie, s-au mobilizat din nou şi au ajuns la unele familii de pe raza comunei, pentru a-i revedea pe copiii care le-au intrat la suflet cu ocazia altor activităţi asemănătoare. De această dată le-a fost alături şi Diana Richard, poliţistă în cadrul Poliţiei de Frontieră Sighetu Marmaţiei.

În cadrul misiunii de ieri, mai mulţi copii care provin din familii defavorizate social au primit îmbrăcăminte şi jucării. Gestul poliţiştilor subliniază încă o dată că stă în puterea fiecăruia dintre noi să oferim ajutor şi să aducem zâmbete.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More