Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Poliţiştii de la economic au împrăştiat cu amenzi

0 106

Controalele poliţiştilor de la Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice s-au lăsat cu amenzi de 40 de mii de lei.

Polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice au acționat la data de 8 noiembrie pentru asigurarea unui climat de ordine şi siguranţă publică, prevenirea şi combaterea faptelor ilegale, în piețe și târguri de animale. Astfel au fost efectuate controale şi verificări de specialitate la unităţi comerciale de pe raza județului Bistrița Năsăud, având ca scop prevenirea şi combaterea comerțului ilicit cu animale vii, carne și produse din carne.

Totodată, polițiștii au acționat pentru prevenirea şi combaterea ilegalităților în domeniul proprietății intelectuale, în vederea prevenirii și combaterii fenomenelor ilicite din domeniul drepturilor de autor şi a drepturilor conexe.

În urma activităţilor desfăşurate, au fost verificați 27 operatori economici, fiind aplicate 16 sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 40.000 lei.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More