Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Polițiștii de la Ordine Publică în control

0 76

Mai multe controale au fost derulate în județul Bistrița-Năsăud de către polițiștii de la Ordine Publică.

Potrivit IPJ Bistrița-Năsăud, la data de 8 august, polițiștii Serviciului de Ordine Publică au organizat o acțiune pentru reducerea victimizării, în rândul populaţiei, prin accidente de circulaţie în care sunt implicaţi bicicliști, mopediști, căruțași și conducători utilaje agricole care nu respectă regulile de circulație.

În activitățile desfășurate au fost implicați aproape 40 de polițiști de la secțiile și posturile de poliție din tot județul, care au atras atenția celor opriți în trafic cu privire la consecințele deosebit de grave și riscurile la care se expun atunci când, în calitate de bicicliști, mopediști, căruțași, conducători utilaje agricole circulă aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice.

Au fost oprite în trafic, pentru control, 128 de autovehicule și vehicule și au fost efectuate 16 testări cu aparatul etilotest. Ca urmare a neregulilor constatate, au fost aplicate 68 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 21.180 lei din care 49 conform  OUG 195/2002, 10 conform Legii 61/1991 și 9 la alte acte normative. De asemenea, au fost reținute 7 permise de conducere, 3 fiind pentru consum de băuturi alcoolice și au fost retrase 3 certificate de înmatriculare.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More