Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Destine Holidays

Polițiștii dejeni, acțiuni în mediul rural și urban

0 341

Polițiștii dejeni au acționat pe linie rutieră atât în mediul urban, cât și în cel rural.

Potrivit unui comunicat de presă a IPJ Cluj, la data de 11 februarie,  în intervalul orar 09:30 – 13:00, poliţiştii dejeni au desfăşurat o acţiune pe linie rutieră, atât în mediul urban cât şi în mediul rural.

În cadrul acţiunii, au fost aplicate 38 de sancţiuni contravenţionale, 11 dintre acestea fiind pentru nerespectarea regimului legal de viteză, 8 pentru traversare prin loc nepermis, 1 pentru neacordare prioritate pietoni şi 18 pentru alte abateri.

De asemenea, au fost reţinute 2 permise de conducere şi a fost retras un certificat de înmatriculare.

În aceeași zi de 11 februarie, poliţiştii din cadrul Secţiei 5 Poliție Rurală Dej au organizat o acţiune preventiv – reactivă pentru  combaterea faptelor de indisciplină în rândul conducătorilor auto şi pentru depistarea activităţilor de producţie, comerţ sau prestări de servicii ilicite.

Poliţiştii au acţionat punctual pe sectoarele de drum naţional DN 1 C , DN 17, DJ 109 A , DJ 108 B, pe raza comunelor Panticeu și Recea – Cristur. În cadrul acţiunii, au fost controlate 51 de autovehicule.

În urma abaterilor constatate, au fost aplicate 32 de sancţiuni contravenţionale, 29 dintre ele fiind pentru nerespectarea normelor legislative privind circulaţia pe drumurile publice, alte 3 sancţiuni fiind aplicate pentru nerespectarea legii privind activităţile de producţie, comerţ sau prestări de servicii ilicite.

Totodată, au fost reţinute 2 permise de conducere pentru depășiri neregulamentare şi 2 certificate de înmatriculare au fost retrase.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More