Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Poliţiştii dejeni au acţionat, ieri, pe raza municipiului, şi a comunelor arondate, pentru a preveni şi combate faptele antisociale

0 74

filtru politie gherla-1

Poliţiştii clujeni au acţionat, ieri, pe raza municipiului Dej şi a comunelor arondate, pentru a preveni şi combate faptele antisociale.

Ieri, 23 iunie a.c., pe raza municipiului Dej şi a comunelor arondate, poliţiştii au acţionat pentru prevenirea şi combaterea infracţionalităţii stradale, combaterea evaziunii fiscale, a comerţului ilicit, precum şi a contrabandei cu produse accizabile.
Totodată, s-au organizat controale în trafic, pentru prevenirea şi combaterea faptelor de indisciplină a conducătorilor auto şi a pietonilor.
În activitate au fost angrenaţi circa 40 de poliţişti, care au verificat activitatea a 20 de persoane fizice şi juridice care desfăşoară activităţi comerciale.
Poliţiştii au fost nevoiţi să aplice, pentru neregulile constatate, 54 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de aproximativ 10.000 de lei, pentru încălcarea prevederilor Legii 12/1990 privind protejarea populaţiei împotriva unor activităţi de producţie, comerţ sau prestări de servicii ilicite, a O.U.G. 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice şi a Legii 61/1991 privind ordinea şi liniştea publică.

Au fost oprite în trafic, pentru control, 124 de autovehicule, fiind reţinute şapte permise de conducere şi retrase două certificate de înmatriculare.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More