Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Polițiștii dejeni, climat de siguranță publică în municipiu

0 357

Polițiștii dejeni au desfășurat o acțiune de menținere a unui climat de siguranță pe raza municipiului.

Potrivit reprezentanților IPJ Cluj, la data de 10 aprilie, în intervalul orar 10.00 – 12.00, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Dej, în colaborare cu poliţiştii Secţiei 5 Poliţie Rurală Dej, au desfăşurat o acţiune de menţinere a unui climat de siguranţă publică atât în municipiul Dej, cât şi pe raza comunelor arondate.

Conform oamenilor legii, acţiunea a condus la legitimarea a 71 de persoane şi verificarea a 57 de vehicule. Abaterile de la legislaţia în vigoare au impus aplicarea a 45 de sancţiuni contravenţionale, 41 pentru încălcarea legislaţiei rutiere (14 pentru nefolosirea centurii de siguranţă, 4 pietoni au fost sancţionaţi pentru traversare neregulamentară, 11 sancţiuni au fost aplicate pentru lipsa actelor sau a dotărilor obligatorii, un conducător auto a fost sancţionat pentru neacordare de prioritate) și 4 sancţiuni contravenţionale pentru nerespectarea legislaţiei  privind comerţul stradal.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More