Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Poliţiştii din Dej au aplicat, într-o singură zi, 25 de sancţiuni contravenţionale

1 45

razie politie Dej (4)

Poliţiştii din Dej au aplicat, într-o singură zi, 25 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de circa 3.800 lei, în urma unei acţiuni desfăşurate pe raza municipiului pentru prevenirea şi sancţionarea faptelor ilicite.

Ieri, pe raza municipiului Dej, poliţiştii au organizat o acţiune, cu efective mărite, pentru prevenirea accidentelor rutiere şi a infracţiunilor stradale, având în vedere numărul mare de persoane prezente la târgul săptămânal organizat în zonă.

Totodată, au fost vizate transportul şi comerţul ilicit de produse agro-alimentare, precum şi vânzarea obiectelor provenite din infracţiuni de furt.

În cadrul acţiunii, poliţiştii au verificat activitatea a peste 70 de persoane şi au oprit în trafic, pentru control, 50 de autovehicule.

Pentru neregulile constatate, poliţiştii au fost nevoiţi să aplice 25 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de circa 3.800 lei, cu preponderenţă pentru nerespectarea prevederilor O.U.G. 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice.

Poliţiştii continuă activităţile în zonele cu risc de producere a unor fapte ilicite pentru prevenirea şi reducerea numărului acestora.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

  1. unu spune

    si au amendat doar romanii, pe tiganii opriti cu caruta pe drumu’ de la gara i-au lasat sa plece fara nicio sanctiune, rusine politiei !

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More