Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului
Itu sarbatori

Poliţiştii din Sighetu Marmaţiei au recuperat două arme de vânătoare

0 52

pistolIeri, 5 noiembrie a.c. poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Sighetu Marmaţiei au identificat doi suspecţi care sunt cercetaţi pentru comiterea infracţiunilor de furt calificat, nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor şi tăinuire.

Activităţile de cercetare şi investigare efectuate de poliţişti au stabilit că în noaptea de 14/15 septembrie a.c. unul dintre suspecţi, un tânăr în vârstă de 23 de ani din Sighetu Marmaţiei a pătruns prin efracţie într-o locuinţă de pe strada Tompa din municipiu de unde a sustras mai multe bunuri electronice, două arme de vânătoare şi muniţia aferentă (21 cartuşe cu glonţ şi 54 braneke). Armele erau deţinute legal de proprietarul locuinţei în baza unui permis de armă. Furtul a fost comis în timp ce partea vătămată era plecată împreună cu familia în străinătate, iar imobilul era nelocuit.

Ulterior, suspectul a vândut una dintre arme şi 19 cartuşe cu glonţ unui alt sighetean în vârstă de 22 de ani care le-a deţinut ilegal la domiciliu.

Poliţiştii au reuşit recuperarea ambelor arme şi a muniţiei sustrase care vor fi expertizate tehnico-ştiinţific de către specialiştii criminalişti. Cercetările continuă în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a suspecţilor.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More