Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Polițiștii gherleni, acțiune cu efective mărite

0 144

Polițiștii gherleni au efectuat o acțiune pentru menținerea climatului de ordine și siguranță publică.

Reprezentanții IPJ Cluj, la data de 22 ianuarie, în intervalul 08:00 – 16:00, polițiștii din cadrul Secției 7 Politie Rurală Gherla au acționat pentru creșterea gradului de disciplină rutieră și reducerea riscului rutier.

De asemenea, s-a acționat pentru menținerea climatului de ordine și siguranță publică în zona  unităților de alimentație publică de pe raza comunelor Cătina, Iclod, Dăbâca și Bonțida, pentru prevenirea și constatarea faptelor de evaziune fiscală, a ilegalităților care se comit în domeniul comercializării produselor din alcool, tutun, legume, fructe și produse de panificație.În cadrul acțiunii, au fost legitimate 46 de persoane și au fost verificate 8 obiective economice. De asemenea, au fost controlate  38 de autovehicule.

Pentru neregulile constatate, au fost aplicate 39 de sancțiuni contravenționale; 17 dintre acestea au fost aplicate pentru nerespectarea Legii12/1990 privind protejarea populației împotriva unor activități comerciale ilicite. Totodată, 19 sancțiuni au fost aplicate pentru nerespectarea regimului rutier și au fost reținute 4 permise de conducere.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More