Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Polițiștii gherleni, acțiune de combatere a accidentelor rutiere

0 231

Poliția municipiului Gherla stă cu ochii pe șoferi indisciplinați în trafic.

Conform unui comunicat IPJ Cluj, la data de 14 septembrie a.c., poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Gherla au organizat şi desfăşurat o acţiune pentru reducerea riscului de accidente rutiere pe sectoarele de drum aflate în competenţa teritorială. Au fost vizate principalele cauze generatoare de accidente rutiere, impunerea unui climat de disciplină rutieră în trafic, din partea tuturor participanţilor la traficul rutier.

În cadrul acţiunii au fost legitimate 65 de persoane, conducători auto, pasageri sau alte categorii de participanţi la trafic, au fost verificate 37 de vehicule şi au fost aplicate 29 de sancţiuni contravenţionale ca urmare a încălcărilor legislaţiei în vigoare. Astfel, au fost aplicate un număr de 24 de sancţiuni contravenţionale pentru încălcări ale legislaţiei rutiere conform OUG 195/2002, 2 pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice, 3 pentru abateri de la alte acte normative. Faţă de o persoană a fost luată măsura internării nevoluntare, a fost reţinut în vederea suspendării dreptuluide a conduce 1 permis de conducere şi a fost retras 1 certificat de înmatriculare.

 

Acţiunile vor continua în vederea prevenirii accidentelor rutiere şi creşterea gradului de siguranţă rutieră.

 

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More