Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Polițiștii gherleni din nou la datorie. 16 sancțiuni contravenționale și 1 permis reținut

0 43

control rar gherla-14

În data de 9 noiembrie, poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj au acţionat pentru prevenirea accidentelor rutiere şi sancţionarea conducătorilor auto care nu respectă regulile de circulaţie. S-a vizat, cu precădere, conducerea cu viteză excesivă.

Poliţiştii rutieri, împreună cu cei de ordine publică, au acţionat pentru depistarea şi sancţionarea abaterilor rutiere, precum şi pentru asigurarea fluenţei traficului rutier.

Poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Gherla şi Secţiei 7 Poliţie Rurală Gherla au acţionat pe raza de competență, pentru impunerea unui climat de disciplină în rândul conducătorilor de autovehicule și a celorlalți participanți la trafic.

În urma controalelor efectuate, poliţiştii au fost nevoiţi să aplice 16 sancțiuni contravenţionale, în valoare de circa 4.500  lei. A fost reţinut un permis de conducere şi au fost constatate 2 infracţiuni rutiere.

În jurul orei 13:00, un tânăr, de 22 de ani, din Mintiu Gherlii, a fost depistat conducând un moped pe DJ 109D, fără permis de conducere și fără ca autovehiculul sa fie înmatriculat sau înregistrat. Acestuia i s-a întocmit dosar penal pentru infracţiunile rutiere comise.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More