Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Polițiștii gherleni din nou la datorie. Au fost depistate patru persoane, bănuite de furt

0 30

politiaactiune

Poliţiştii clujeni au acţionat, ieri, pentru prevenirea şi combaterea faptelor antisociale care aduc atingere patrimoniilor persoanelor fizice şi juridice.
Au fost depistate patru persoane, bănuite de comiterea mai multor furturi şi s-au recuperat prejudicii, în valoare totală de circa 7.300 lei.

La data de 2 martie, poliţiştii din cadrul Secţiei 7 Poliţie Rurală Gherla au acţionat pentru prevenirea infracţionalităţii din mediul rural, cu precădere a faptelor antisociale care aduc atingere patrimoniului.

S-a vizat identificarea persoanelor bănuite de comiterea de furturi din locuinţe şi din cabane, de autoturisme ori din acestea, precum şi recuperarea prejudiciilor create. Totodată, poliţiştii au acţionat pentru depistarea persoanelor care se sustrag urmăririi penale ori executarii unor pedepse, ori sunt declarate dispărute.

În urma investigaţiilor efectuate, poliţiştii au identificat patru persoane, bănuite de comiterea infracţiunii de furt şi au recuperat bunuri despre care există indicii că ar proveni din astfel de fapte, în valoare de aproximativ 7.300 de lei.

Spre exemplu, un bărbat, de 23 ani, din Dej, este bănuit că ar fi pătruns, fără drept, în mai multe anexe ale unor locuinţe şi cabane, de pe raza localităţilor Mintiu Gherlii şi Buneşti, de unde ar fi sustras, cu precădere, unelte electrice.

Un alt bărbat, din comuna Livezile, judeţul Bistriţa – Năsăud, ar fi pătruns, prin efracţie, într-o cabana de agrement situată în localitatea Buneşti, şi şi-ar fi însuşit unelte electrice.

Cercetările continuă în cauzele avute în atenţie de poliţişti pentru a se stabili circumstanţele în care au fost săvârşite infracţiunile şi pentru luarea măsurilor care se impun.

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Cluj desfăşoară în continuare activităţi de prevenire şi combatere a faptelor antisociale pentru a menţine ordinea şi liniştea comunităţii clujene.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More