Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Polițiștii împreună cu specialiști ai D.S.V.S.A. Cluj, au efectuat o acțiune la târgul de animale din Dej

0 27

Polițiștii au efectuat un control la târgul de animale din Dej pentru verificarea condițiilor de organizare și funcționare.

La data de 13 octombrie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului de Ordine Publică, împreună cu specialiști ai D.S.V.S.A. Cluj, au efectuat o acțiune la târgul de animale din Dej.
Activitatea a vizat verificarea modului de comercializare a bunurilor și animalelor, a condițiilor de deținere și transport a acestora, precum și a regulilor sanitar – veterinare.
În urma controlului au fost aplicate 5 sancțiuni contravenționale în valoare de peste 4.000 de lei pentru nerespectarea prevederilor H.G. 984/2005 privind stabilirea și sancționarea contravențiilor la normele sanitare veterinare și pentru siguranța alimentelor.
Totodată, s-a constatat că târgul de animale funcționează fără autorizație emisă de către D.S.V.S.A Cluj. Astfel, pe lângă sancțiunea contravențională aplicată, s-a dispus închiderea locației până la îndeplinirea condițiilor prevăzute de lege.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More