Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Polițiștii în acțiune. S-a lăsat cu amenzi

0 121

Peste 50 de sancțiuni au fost aplicate, zeci de mașini verificate și peste 70 de persoane au fost legitimate de către polițiști. Este vorba despre o acțiuni a oamenilor legii din Crasna, Sălaj. Scopul acţiunii a fost siguranța traficului rutier, prevenirea răspândirii noului virus și prevenirea faptelor antisociale.

În cursul zilei de ieri, polițiștii au desfășurat o acțiune pe raza secției, context în care au verificat patru societăți comerciale, 43 de autovehicule, fiind legitimate peste 70 de persoane.

Oamenii legii au aplicat 51 de sancțiuni, dintre care 22 pentru nerespectarea măsurilor impuse în perioada stării de alertă. 17 sancțiuni au fost la regimul circulației rutiere. Patru au vizat nerespectarea normelor de convieţuire socială, patru au fost aplicate la regimul silvic. Diferenţa au constituit-o alte abateri, transmit cei de la IPJ Sălaj.

De asemenea, trei certificate de înmatriculare au fost reținute și un permis de conducere a fost suspendat. Totodată au fost identificaţi autorii în două fapte penale rămase cu autor necunoscut. Valoarea totală a amenzilor aplicate de polițişti este de 23995 lei.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More