Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului
Itu sarbatori

Polițiștii la datorie de Bobotează

0 96

Aproape 200 de polițiști vor acționa zilele următoare pentru ca festivitățile prilejuite de Bobotează să se desfășoare în siguranță.

În perioada 6 – 7 ianuarie a.c., în județul Bistrița-Năsăud, aproape 200 de poliţişti din cadrul structurilor de ordine publică, poliţie rutieră, investigaţii criminale, investigare a criminalităţii economice, arme, explozivi şi substanţe periculoase şi acţiuni speciale vor acţiona pentru ca bistrițenii să petreacă în siguranţă.

Poliţiştii au misiunea de apărare a drepturilor şi libertăţilor fundamentale ale persoanei, a proprietăţii publice şi private, de prevenire şi combatere a furturilor, vagabondajului, cerşetoriei, a comerţului ilegal şi a altor infracţiuni stradale, cu precădere în zona lăcaşurilor de cult, precum şi de a acţiona pentru preîntâmpinarea oricăror evenimente negative.

Măsurile dispuse în această perioadă au în vedere şi fluidizarea traficului rutier în zona lăcaşurilor de cult. Astfel, poliţiştii vor fi prezenţi în localităţile unde se vor desfăşura manifestări religioase, pe căile de acces ce converg spre staţiunile turistice, pe principalele drumuri naţionale, în punctele cu risc crescut de producere a accidentelor şi la orele cu trafic intens, pentru prevenirea producerii accidentelor de circulaţie şi a blocajelor rutiere, precum şi pentru fluidizarea traficului rutier.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More