Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Polițiștii maramureșeni, ajutoarele Moșului pentru copiii dintr-o casă de tip familial

0 67

În prag de Crăciun, emoțiile și sentimentele sunt mai presus de orice iar magia acestei sărbători este mai intensă atunci când vestea nașterii Domnului este însoțită de cadouri, zâmbete și sclipiri în priviri. Și pentru că fericirea este dreptul nostru din naștere și fiecare dintre noi putem contribui la realizarea ei, polițiștii au ales să-i viziteze pe copiii dintr-o casă de tip familial din Târgu Lăpuș.

 Conform obiceiului, polițiștii maramureșeni au fost și în acest an ajutorul Moșului. Principalul obiectiv al misiunii de ieri,  19 decembrie, a fost aducerea unui strop de magie în sufletele unor copii de la o casă de tip familial din Târgu Lăpuș.

Drumul spre Târgu Lăpuș a fost o continuarea a activităților caritabile care au debutat săptămâna trecută prin donare de sânge. Cu tichetele obținute și prin contribuție benevolă, polițiștii l-au ajutat pe Moș Crăciun să cumpere pentru copii fructe, dulciuri, rechizite, jucării, cărți, etc.

Copiii au înţeles astfel că Moş Crăciun ajunge la toată lumea şi că alături de alte persoane și polițiștii sunt preocupați să aducă armonie şi protecţie în viaţa lor.

Emoţiile, sclipirea din priviri, nerăbdarea copiilor de a deschide cadourile și răsunetul colindelor au fost un prilej de bucurie sinceră, o surpriză primită cu drag de copii iar pentru poliţişti una dintre cele mai emoţionante misiuni.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More