Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Polițiștii maramureșeni au donat sânge pentru copiii defavorizați

0 111

politist donare sange

Polițiștii de la Serviciul Rutier Maramureș au vrut să dovedească o dată în plus că sunt în slujba comunității nu doar pe arterele de circulație sau la birouri, ci și în centrele de donare de sânge.

În cadrul activităţilor organizate pentru marcarea zilei de 01 iunie, Ziua Internaţională a Copilului, poliţiştii Serviciului Rutier Maramureş împreună cu membrii Asociaţiei Rock´n´Road Friends Club Maramureş au donat astăzi sânge la Centrul de Transfuzie Sanguină Maramureş”, se arată în comunicatul de presă al instituției.

Gestul oamenilor legii este unul cu dublu scop caritabil, asta deoarece tichetele valorice obţinute în urma donării de sânge vor fi folosite pentru a se cumpăra produse alimentare. Acestea vor fi oferite copiilor de la două centre de plasament.

donare sange

Tot pentru sărbătorirea Zilei Copilului, în 31 mai, la sediul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Maramureş, vor fi premiaţi elevii care au participat la concursul naţional de poezie, ”Copiii României Creează”. Având în vedere că se apropie vacanţa de vară, poliţiştii Compartimentului de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii Maramureş le vor prezenta acestora spoturi video şi recomandări preventive pentru o vacanţă în siguranţă.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More