Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Destine Holidays

Poliţiştii pe urma vitezomanilor. A curs cu amenzi în acest weekend

0 101

Poliţiştii nu stau pe gânduri atunci când vine vorba despre cei care apăsa prea tare pedala de acceleraţie. S-au aplicat amenzi de aproximativ 75.000 de lei şi au fost suspendate 11 permise de conducere.

Reprezentanţii IPJ Maramureş anunţă că în weekendul care tocmai s-a încheiat poliţiştii Serviciului Rutier Maramureş au desfăşurat două acţiuni de amploare pentru combaterea vitezei excesive. Sâmbătă şi duminică, poliţiştii au participat la acţiuni cu autospeciale dotate cu aparat radar şi au oprit pentru verificări mai multe autovehicule care se deplasau pe D.N.1C Baia Mare – Seini, Baia Mare – Şomcuta Mare, D.N.18 Vişeu de Sus – Sighetu Marmaţiei şi D.J.108/A Ardusat – Buzeşti.

Din cele 117 sancţiuni contravenţionale aplicate, cele mai multe au fost în cazul acelor şoferi care conduceau cu viteză excesivă. Valoarea amenzilor este de aproximativ 75.000 de lei. Totodată, în 11 cazuri poliţiştii au aplicat măsura complementară a suspendării exercitării dreptului de a conduce.

Şi poliţiştii rutieri din Şomcuta Mare au urmărit identificarea şi sancţionarea conducătorilor auto care nu respectă limitele legale de viteză. Şoferii a 20 de autovehicule au fost sancţionaţi contravenţional cu amenzi în valoare de aproximativ 8.500 lei.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More