Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Polițiștii și jandarmii au descins la Sânpaul

0 202

Polițiștii alături de jandarmi au organizat o razie în comuna Sânpaul.

Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca – Secția 3 Poliție Rurală Baciu au organizat și derulat, la data de 17 octombrie a.c., o razie pentru menținerea ordinii publice și prevenirea furturilor de locuințe și anexe, pe raza comunei Sânpaul. În acțiune au fost angrenați polițiști din cadrul Secției Rurale Baciu, Serviciului Criminalistic, Biroului Rutier, din cadrul secțiilor de poliție urbane 1-7, precum și jandarmi din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Cluj-Napoca.

Polițiștii au legitimat 38 de persoane și au pus în aplicare 7 mandate de aducere. Polițiștii rutieri au acționat pentru siguranța participanților la trafic, fiind efectuate zeci de testări cu aparatul etilotest. Pentru neregulile constatate, au fost aplicate 19 sancțiuni contravenționale. Majoritatea au fost aplicate pentru neregulile constatate la regimul rutier, pentru încălcarea Legii 61/1991 privind ordinea și liniștea publică și pentru încălcarea O.U.G. 55/2002.

Au fost ridicate 3 certificate de înmatriculare și plăcuțele cu numere, pentru expirarea și neefectuarea inspecției tehnice periodice. Polițiștii vor continua acțiunile pentru creșterea siguranței publice.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More