Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Poliţiştii şimleuani au dat amenzi de 21600 lei

0 71
Foto:Arhiva Someseanul.ro
Foto:Arhiva Someseanul.ro

În zilele de 15 şi 16 noiembrie 2013, 40 de poliţişti din cadrul Poliţiei Oraşului Şimleu Silvaniei şi secţiile de poliţie rurală Crasna, Nuşfalău şi Sărmăşag au fost angrenaţi într-o serie de activităţi care au vizat, în special, combaterea faptelor de tulburare a ordinii şi liniştii publice şi a celor cu violenţă, prevenirea accidentelor rutiere cu victime şi sancţionarea conducătorilor auto care încalcă regulile de circulaţie, precum şi combaterea activităţilor comerciale ilicite.

Cu această ocazie au fost descoperite, în flagrant, 5 infracţiuni la regimul circulaţiei rutiere, au fost depistate 11 persoane suspecte de săvârşirea unor fapte antisociale. De asemenea, poliţiştii aplicat 145 de sancţiuni contravenţionale în valoare totală de peste 21.600 lei. Dintre acestea, 95 au fost aplicate conducătorilor auto care nu au respectat reguli de circulaţie, 20 unor persoane care au provocat scandal sau alte fapte de tulburare a ordinii publice.

Alte 8 persoane au fost sancţionate, deoarece desfăşurau activităţi comerciale ilicite. Din cei 95 de conducători auto sancţionaţi contravenţional, 3 s-au ales cu suspendarea dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice pe o perioadă cuprinsă între 30 şi 90 de zile, iar în alte 3 cazuri poliţiştii au ridicat certificatele de înmatriculare ale autovehiculelor, pentru defecţiuni tehnice, lipsă ITP sau RCA.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More