Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Polițistul din Dej, care s-a împușcat în sediul poliției, a murit la spital

0 6.142

Ovidiu Onofrei, agentul de poliție care s-a împușcat în cap cu arma din dotare, a murit azi la spital în Cluj-Napoca.

Polițistul intrase luni dimineață in sediul poliției, unde urma să intre ca ofițer de serviciu la poarta unității. Acesta s-a dus direct în camera de armament, și-a luat pistolul și l-a pus la tâmplă, chiar de față cu colegul pe care trebuia să îl înlocuiască în post. A apăsat pe trăgaci, glonțul i-a străpuns craniul și a ieșit prin geamul încăperii.

Imediat, colegii lui au sunat la 112, iar la fața locului a intervenit o ambulanță. Medicii l-au stabilizat și apoi l-au transportat la spitalul din Dej, de unde în cursul zilei de ieri a fost transportat la Cluj-Napoca.

Aici, medicii de la Clinica de Neurochirurgie au confirmat verdictul dat la Dej, anume că polițistul a suferit leziuni incompatibile cu viața, fiind menținut în viață doar de aparate. Acesta era în moarte cerebrală încă de când a fost internat pe secția de Terapie intensivă a spitalului dejean.

Ulterior, medicii au stabilit că nu se poate interveni chirurgical pentru a salva viața bărbatului, astfel că a fost declarat decesul marți dimineață.

Deocamdată nu se știe dacă familia polițistului a acceptat ca acestuia să îi fie prelevate organe în vederea donării.

Polițistul urma să împlinească 40 de ani în această lună, era căsătorit și avea un copil de 11 ani.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More