Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Pomohaci, primit cu entuziasm de credincioși în ciuda scandalului sexual cu minori

0 90

Preotul cântăreț Cristian Pomohaci a fost primit cu mare entuziasm la un concert într-o comună din Mureș.

Deși preotul este implicat într-un scandal de corupere de minori și nu are voie să oficieze nicio slujbă pentru încă 10 zile, a fost primit cu aplauze de admiratorii care îi iau apărarea.

Pomohaci a coborât din mașină înconjurat de jandarmii care l-au condus până la scenă.

Mulți dintre spectatori s-au grăbit să imortalizeze momentele. „Că de obicei părintele e la superlativ. Și scenic și veselie multa”, spune un spectator.

Mai mult, preotul a fost răplătit cu flori și bani de spectatori.

„Florile dumneavoastră, o să le duc acolo unde slujesc la Mosuni, o să le pun pe masă sfântului altar și de acolo gândurile și genunchii mei astăzi pentru dumneavoastră o să se înalte la cer. Fiți binecuvântați. Doamne ajută”, a transmit Pomohaci publicului.

Oamenii au insa alta teorie: „E prea solicitat , prea cautat de lume si cred unii ca face mai multi bani decat ei.” „E o campanie de denigrare.”

Pe langa ancheta superiorilor, preotul Cristian Pomohaci este cercetat si de procurori, pentru coruperea sexuala a unui minor.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More