Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Pompierii au intrat pe geam și l-au găsit mort în casă

0 37

Interventie pompieri fetita blocata in apartament Dej (9)

Detașamentul de Pompieri din Zalău a fost solicitat să intervină joi după-amiază pentru a debloca ușa unui apartament, după ce o persoană a anunțat la 112 faptul că fratele său nu răspunde la ușă.

Ajunși la fața locului, pompierii au fost nevoiți să folosească scara culisabilă din dotare, cu ajutorul căreia s-au cățărat până la geamul de la bucătorie al apartamentului.

În momentul în care au intrat în locuință, pompierii l-au găsit pe proprietarul apartamentului, un bărbat de 53 de ani, decedat.

Fratele acestuia a fost cel care a solicitat intervenția echipajelor de salvare, în momentul în care a văzut că bărbatul nu-i răspunde nici la telefon nici la ușă.

Potrivit acestuia, bărbatul în vârstă de 53 de ani era bolnav de mai mult timp. Cel mai probabil omul s-a stins din cauza bolii, fiind găsit mort în pat. Medicii care au ajuns la fața locului, nu au mai avut ce să facă decât să constate decesul.

Trupul neînsuflețit al bărbatului a fost transportat la morgă, pentru efectuarea necropsiei.

FOTO: Arhivă.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More