Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Pompierii clujeni au parte de tehnică nouă – FOTO

0 343

Proiectul „Multirisc modul I” le-a adus pompierilor clujeni tehnică nouă, destinată răspunsului post dezastre.

Pompierii clujeni beneficiază de tehnică nouă, primită în urma proiectului „Multirisc modul I”, destinată răspunsului post dezastre. În dotarea acestora au ajuns astfel trei autocamioane cu sistem hidraulic de încărcare-descărcare cu cârlig,  două containere suport logistic al intervenției tip II – multirisc, o autospecială de intervenție și salvare de la înălțime, un complet reprezentând tabără mobilă pentru persoane evacuate/sinistrate în sistem containerizat, trei containere la număr.

De asemenea pompierii au în dotare acum o autospecială pentru păstrarea temporară și transport în regim frigorific (transporturi mortuare) şi o linie tehnologică de întreținere echipamente individuale de protecție.

Proiectul „Multirisc modul I” este finanțat prin Fondul de Coeziune prin ”Programul Operațional Infrastructură Mare” POIM ( http://www.fonduri-ue.ro/poim-2014 ) elaborat pentru a răspunde nevoilor de dezvoltare a României, identificate în acordul parteneriat 2014-2020, și în acord cu cadrul Strategic comun și documentul de poziție alră și pot fi utilizate și pentru a oferi sprijin de specialitate în cadrul Mecanismului European de Protecție Civilă, în situații de dezastru, au transmis cei de la ISU Cluj.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More