Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Pompierii dejeni, alertați din cauza unei mașini care scotea fum de sub capotă – FOTO/VIDEO

0 75

someseanul-alarma incendiu autoturism dej (4)

Un echipaj de intervenție al Detașamentului de Pompieri din Dej a fost solicitat să intervină miercuri seara la un posibil incendiu de autoturism.

Incidentul a fost semnalat de către o angajată a unui local din zonă, care a văzut că iese fum de sub capota unei mașini, parcată pe strada Dobrogeanu Gherea.

Ajunși la fața locului, pompierii n-au făcut altceva decât să oprească alimentarea electrică de la baterie. Pe urmă, puțină apă a fost aruncată peste autoturism, astfel încât ”incendiul” a fost stins înainte să izbucnească.

Conducătorul autoturismului marca Ford, înmatriculat în Bistrița, nu se afla lângă mașină la momentul când au fost alertați pompierii și nu a știut care a fost cauza intervenției acestora decât când a ajuns la autoturism.

Tânărul de 25 de ani era cu niște prieteni la un local din zonă, aflând ulterior că era să-i ia foc mașina, cel mai probabil din cauza unui scurtcircuit la instalația electrică a motorului.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More