Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Pompierii dejeni au primit o autospecială nouă de intervenție rapidă

0 79

Detașamentul de Pompieri Dej a primit în folosință gratuită  o autospecială pentru primă intervenție și comandă (APIC) de ultimă generație.

Consilierii locali dejeni au aprobat în cadrul ședinței de îndată ce a avut loc astăzi, aprobarea dării în folosință gratuită pe durata de 6 ani a Autospecialei de primă intervenție și comandă APIC-ISU, către Inspectoratul pentru Situații de Urgență Avram Iancu Cluj – Grupul de Pompieri Cluj.

”În urmă cu un an de zile am venit în fața dumneavoastră și am distribuit o sumă pe doi ani de zile, 2015 și 2016, de 515.000 lei pentru a face achiziția unei autospeciale pentru intervenții ISU.

Această mașină poate să aibă o viteză de intervenție cu mult mai mare față de ce avem noi în dotare. Numai Dej și Cluj-Napoca, din județul Cluj, avem mașini de acest tip, chiar am fost felicitat de către Inspectoratul pentru Situații de Urgență pentru această investiție.

Mașina este funcțională, este în curtea grupului de pompieri din Dej și trebuie această hotărâre de Consiliu Local pentru a putea fi folosită”, a susținut primarul Costan Morar.

 

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More