Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Pompierii dejeni, puși pe drumuri degeaba, de persoane alarmiste – FOTO

0 1.061

Două intervenții în doar câteva ore au avut pompierii dejeni vineri seara, ambele cazuri fiind mai mult o alarmă aiurea, decât un caz real de incendiu.

Primul caz a fost semnalat la numărul unic de urgență 112 în jurul orei 18:40, când pompierii dejeni au fost solicitați să intervină la un incendiu izbucnit la un coș de gunoi ”În parcul municipal Dej”. Autospeciala de stingere a incendiilor din cadrul Detașamentului de Pompieri Dej s-a deplasat în Parcul Mare din oraș, considerând că acela este ”parcul municipal” însă ”incendiul” era la un coș de gunoi din Parcul Mic, în centrul orașului.

La doar câteva ore distanță, în jurul orei 9, sprijinul pompierilor dejeni a fost solicitat din nou, de această dată pentru un ”mare” incendiu izbucnit la o casă particulară din localitatea Valea Ungurașului.

Autospeciale de stingere a incendiilor din cadrul detașamentului de Pompieri Dej, dar și echipaje de poliție și de la compania de electricitate s-au deplasat la fața locului, ca să descopere de fapt că nu era niciun incendiu uriaș, așa cum se anunțase.

Alarma s-a dat de către proprietarii casei, după ce o instalație de încălzire (o aerotermă) s-a răsturnat pe covorul dintr-o încăpere a locuinței, iar oamenii s-au speriat că le va arde toată casa.

În urma ”incendiului” nu au ars obiecte de mobilier sau alte lucruri, astfel că pompierii au cam făcut drum degeaba aproximativ 50 de kilometri dus-întors.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More