Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Pompierii în alertă. S-au luptat două ore cu flăcările – FOTO

0 369

Încă un incendiu a cuprins acoperișul unei case de pe raza județului Bistrița-Năsăud. Cauza probabilă este un coș de fum necurățat sau defect.

Pompierii bistrițeni au intervenit azi noapte la un nou incendiu produs la acoperișul unei case de locuit din localitatea Nușeni. Este a doua noapte consecutivă în care forțele de intervenție sunt chemate pentru a lichida flăcările, prima noapte fiind cea în care a fost înregistrat incendiul de pe raza localității Rusu Bârgăului.

Astfel pompierii militari de la Garda de Intervenție Beclean au acționat, preț de aproximativ 2 ore, pentru lichidarea unui incendiu care se manifesta la nivelul acoperișului și mansardei unei case de locuit. Suprafața afectată de incendiu este de aproximativ 110 mp, fiind afectate acoperișul și mansarda.

Conform celor de la ISU Bistrița-Năsăud evenimentul a fost provocat, cel mai probabil, de un coș de fum necurățat. Din fericire nu s-au înregistrat victime. Reamintim că este a doua noapte consecutivă când pompierii militari din cadrul ISU Bistrita-Năsăud intervin pentru lichidarea incendiilor provocate de coșuri de fum necurățate sau defecte.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More