Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Pompierii maramureșeni au intervenit la trei incendii izbucnite la containere de gunoi și la un service auto

0 94

În perioada 08.01.-10.01.2016, pompierii maramureșeni au intervenit la 3 situații de urgență. Dintre acestea, două au fost incendii izbucnite la containere de gunoi în localitățile Vișeu de Sus și Baia Mare.

În total au ars circa 300 de kg de deșeuri menajere și 2 containere din plastic. A treia situație de urgență a fost semnalată în data de 10.01., la ora 4, unde la un atelier de reparații auto a izbucnit un incendiu. Flăcările au distrus 250 de metri pătrați din acoperișul de lemn al clădirii, învelit cu tablă, un cuptor pentru vopsire, aparate electrice și 3 autoturisme și o autoutilitară. Cel mai probabil, incendiul a izbunit din cauza unui scurt circuit electric la cablul unui echipament de iluminat defect.

De asemenea, personalul S.M.U.R.D. Maramureș a fost solicitat în perioada menționată mai sus la 38 de urgențe medicale, după cum urmează: SMURD Baia Mare 13 cazuri, Sighet 2, Fărcașa 9, Vișeu de Sus 1, Târgu Lăpuș 2, Borșa 3 și Bogdan Vodă 8 cazuri.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More