Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Pompierii maramureșeni nu au avut odihnă în această minivacanță

0 142

Pompierii maramureșeni au intervenit la 6 situații de urgență în această minivacanță.

Potrivit ISU Maramureș, pompierii maramureșeni au intervenit în cazul a 6 situații de urgență în intervalul 26.04.-01.05.2019. Astfel, vineri, 26.04., pompierii borșeni au lichidat un incendiu de vegetație uscată în urma căruia au ars circa 35 de metri pătrați de vegetație. Militarii din Bogdan Vodă au lichidat și ei un incendiu de vegetație uscată în urma căruia au ars aproximativ 0.30 hecatre de vegetație. De asemenea, pompierii din cadrul Detașamentului Baia Mare au asigurat măsurile PSI la Slujba de Înviere, în data de 27/28.04.

Duminică, 28.04, la Remeți pe Someș, Punctul de Lucru Șomcuta Mare a intervenit, alături de pompierii voluntari din Mireș, pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la o bucătărie de vară. În urma incendiului o femeie în vârstă de 87 de ani și-a pierdut viața. Cel mai probabil, incendiul a pornit din cauza unui scurtcircuit electric. Au mai ars circa 150 de metri pătrați de acoperiș din lemn și diverse obiecte de mobilier si electrocasnice.

Luni, 09.04., Detașamentul Baia Mare a lichidat un incendiu izbucnit la niște tomberoane de gunoi de pe strada Mărășești. Au ars circa 7 tone de deșeuri menajere.

Marți, 30.04. , pompierii militari din cadrul Secției Vișeu de Sus au lichidat un incendiu la un adăpost de animale. Focul a mistuit circa 70 de metri pătrați de acoperiș din lemn și 4,5 tone de fân.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More