Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Pompierii maramureșeni vor fi la datorie cu ocazia sărbătorilor pascale

0 28

Pompierii militari maramureșeni vor fi la datorie și în Noaptea de Înviere. Peste 70 de militari cu 20 de echipaje de intervenție vor fi pregătiți să intervină în orice moment pentru acordarea asistenței medicale de urgență, stingerea incendiilor  și salvarea persoanelor.

          De asemenea, personalul din cadrul Inspecției de Prevenire vin în sprijinul cetățenilor cu măsuri de prevenire ce trebuie respectate pe timpul desfășurării slujbelor religioase, și nu numai. Astfel, o mare atenție se va acorda lumânărilor și candelelor aprinse, care trebuie așezate pe suporturi incombustibile, supravegheate permanent și la final trebuie stinse. De asemenea, căile de acces către lăcașurile de cult vor fi lăsate libere în permanență pentru ca în caz de urgență să se poate ajunge în cel mai scurt timp.

          Totodată, pompierii le reamintesc cetățenilor măsurile ce trebuie respectate pentru prevenirea răspândirii virusului SARS COV 2:

– purtarea măștii astfel încât nasul și gura să fie acoperite;

– igienizarea frecventă a mâinilor după contactul cu mediul extern și evitarea ducerii mâinilor la nas, gură și ochi fără spălare/dezinfectare în prealabil;

– evitarea locurilor aglomerate și păstrarea distanței de minim 1,5 metri față de persoanele din jur.

          Pompierii maramureșeni vă doresc sărbători cu bucurie și liniște!

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More