Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Destine Holidays

Pompierii nu au avut odihnă în acest weekend. Focul a luat și vieți omenești

0 156

Pompierii maramureșeni au avut un weekend de foc. Au intervenit la 21 de incendii care s-au lăsat nu doar cu pagube materiale ci și cu victime.

Prin intermediul unui comunicat de presă reprezentanții ISU Maramureș au transmis că pompierii maramureșeni au fost solicitați să lichideze 21 de incendii în acest weekend.

Astfel, detașamentul de Pompieri Sighetu Marmației a lichidat incendii de vegetație în urma cărora au ars 10 hectare de vegetație uscată. De asemenea, pompierii sigheteni au intervenit și pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la un coș de fum. În urma incendiului a ars doar funinginea din coșul de evacuare al fumului.

Garda de Intervenție Bogdan Vodă a intervenit pentru lichidarea incendiilor de vegetație în urma cărora au ars circa 85 de hectare . Din nefericire două persoane, un bărbat și o femeie, și-au pierdut viața în localitatea Dragomirești.

Și secția de Pompieri Vișeu de Sus a intervenit în raionul de intervenție pentru lichidarea incendiilor de vegetație în urma cărora au ars peste 10 hectare.

Detașamentul de Pompieri Baia Mare a intervenit pe strada Sudului, unde o gheretă de lemn a luat foc. Flăcările au distrus ghereta pe o suprafață de 15 metri pătrați. De asemenea, militarii băimăreni au lichidat și un incendiu de vegetație uscată în urma căruia au ars 2 hectare de vegetație. La Satu Nou de Sus, pompierii băimăreni au intervenit pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la o afumătoare. Au ars afumătoarea și circa 15 kg de slănină.

Garda de Intervenție Borșa a avut și ea parte de incendii de vegetație uscată. A ars circa 1 hectar. De asemenea, pompierii din cadrul Pichetului Târgu Lăpuș au intervenit în Strâmbu Băiuț , unde un acoperiș de locuință a luat foc. Au ars circa 100 de metri pătrați de acoperiș din lemn și diverse obiecte de mobilier și aparatură electrocasnică. Pompierii din cadrul pichetului au lichidat și incendii de vegetație uscată, circa 3 hectare.

Nu în ultimul rând, pompierii din Fărcașa au intervenit pentru lichidarea unui incendiu de vegetație în urma căruia a ars aproximativ 1 hectar de vegetație uscată.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More