Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Pompierii s-au luptat cu flăcările timp de două ore. Totul a pornit de la un scurtcircuit – FOTO

0 1.165

Focul a mistuit acoperișul unei case, iar trei persoane au avut nevoie de intervenția echipelor medicale. Pompierii au ținut piept flăcărilor aproape două ore.

În această după-masă flăcările au mistuit acoperișul unei case din localitatea Sigmir, județul Bistrița-Năsăud. Totul s-a întâmplat pe strada Măgherușului, iar intervenția pompierilor militari a durat aproximativ două ore.

Din ultimele informații focul a pornit de la un scurtcircuit electric, iar suprafața afectată de flăcări se ridică la aproximativ 130 mp. Pompierii au luptat cu focul și au asigurat protecția a altor două case aflate în apropiere, căci exista riscul ca flăcările să se extindă. De asemenea, aceștia au fost nevoiți să decoperteze întreg acoperișul pentru a îndepărta orice eventual pericol.

Nu în ultimul rând, a fost nevoie și de un echipaj medical SMURD, căci trei persoane, două în vârstă și un tânăr de 23 de ani, au avut nevoie de îngrijiri medicale din cauza faptului că aceștia au suferit atacuri de panică.

„După finalizarea intervenției, în urma anchetei de la fața locului s-a stabilit faptul că evenimentul a fost provocat, cel mai probabil de un scurtcircuit electric” au declarat reprezentanții ISU Bistrița.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More