Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Destine Holidays

Pompierii sălăjeni în alertă. Au intervenit la mai multe situații de urgență

0 109

În decursul a 24 de ore pompierii sălăjeni au intervenit pentru a lichida mai multe situații de urgență.

Astfel, potrivit celor de la ISU Sălaj, ieri după masă, Garda Ileanda a fost solicitată să intervină la un incendiu de vegetație uscată pe un teren din localitatea Răstoci. Flăcările au mistuit circa un hectar de vegetație uscată.

De asemenea, pompierii zălăuani au fost solicitați să intervină luni după masă, pentru asigurarea măsurilor PSI necesare în urma unor scăpări minore de gaze de la un contor exterior al unei clădiri situate pe strada George Bacovia din municipiul Zalău. Pompierii au asigurat perimetrul până la remedierea defecțiunii de către distribuitorul de gaz.

Foto: ISU Sălaj – Incendiu Someș-Guruslău

Ieri seară, Secția de pompieri Șimleu Silvaniei și SVSU Crasna au fost solicitate să intervină la un incendiu izbucnit la coșul de fum al unei case din localitatea Marin. Cauza probabilă de incendiu, transmit tot cei de la ISU, a fost de natură termică.

Totodată, luni noaptea spre marți, Secția de pompieri Jibou a fost solicitată să intervină pentru a stinge un incendiu izbucnit la o șură din localitatea Someș Guruslău. Cauza probabilă de incendiu a fost depozitarea jarului nestins în apropierea materialelor combustibile. A ars acoperișul șurei, dar și alte bunuri din interiorul anexei.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More