Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Pompierii și mai mulți localnici, luptă de trei ore pentru a opri un incendiu

0 300

Echipaje de pompieri și 20 de civili s-au luptat mai bine de trei ore pentru a lichida un incendiu.

Două autospeciale ale detașamentului de Pompieri Huedin și două ale Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență din Izvorul Crișului au intervenit, în cursul nopții ce a trecut, pentru a stinge flăcările care au cuprins o anexă gospodărească și s-au extins la o casă din apropierea acestora, transmite purtătorul de cuvânt al ISU Cluj.

Alarma a fost dată la ora 3 dimineața, când anexa, în care funcționau mai multe utilaje pentru prelucrarea lemnului, a fost cuprinsă de flăcări. Pompierii au găsit acoperișul anexei, cu o suprafață de aproximativ 150 mp, cuprins în totalitate de flăcări. De asemenea o latură a casei de locuit și o porțiune de circa 20 mp din acoperișul acesteia erau și ele cuprinse de flăcări.

Eforturile forțelor de intervenție li s-au alăturat și aproximativ 20 de localnici care au sprijinit operațiunile pentru stingerea incendiului și înlăturarea efectelor negative.

Întreaga acțiune a durat mai bine de trei ore, dar astfel s-a reușit evitarea propagării flăcărilor mai departe de limitele în care au fost găsite. Din fericire nu au fost persoane rănite ca urmare a acestui eveniment, însă au fost înregistrate pagube însemnate și deteriorarea utilajelor din anexa respectivă.

Din cercetările preliminare, se pare că focul a pornit de la o defecțiune a instalației electrice din anexă, au mai transmis cei de la ISU Cluj.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More