Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Ponta fură la greu LIKE-uri pe Facebook folosindu-se de imaginea Simonei Halep

0 60

ponta facebook simona halep

Anunțând cu ”mândrie” că Simona Halep și-a lansat pagina oficială de Facebook, premierul Victor Ponta culege la fel de mândru LIKE-uri pentru propria pagină.

Anunțul premierului că tenismena româncă, numprul 2 mondial, și-a lansat propria pagină de Facebook este folosit pentru a aduna, în realitate, fani pentru pagina oficială a lui Victor Ponta.

”Șmecheria” a fost descoperită de către jurnaliștii de la Nașul TV, care spun că Victor Ponta „se foloseşte cu neruşinare de imaginea sportivei în goana de a mai strânge câteva mii de “admiratori” pe Facebook”.

Astfel, în anunțul respectiv (foto) utilizatorii sunt îndemnați să dea LIKE (Îmi place pagina), însă LIKE-ul nu se duce spre pagina Simonei Halep ci spre pagina lui Victor Ponta.

Bineînțeles, premierul se poate apăra și poate da vina pe cei care îi administrează de fapt contul de Facebook. Primul ministru a fost prea ocupat azi pentru astfel de grozăvii, fiind în pelerinaj cu elicopterul la mănăstirile din țară.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More