Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Portofel cu 2.900 de euro, găsit pe stradă, la Dej

0 1.206

Un bărbat din Dej a ajuns erou pentru o zi, după ce a găsit un portofel plin de bani pe stradă și l-a predat imediat la poliție. Dejeanul nu se află la primul gest de acest fel.

Un portmoneu în care se aflau 2.900 de euro, dar și documente și carduri bancare, pierdut și găsit pe o stradă din municipiul Dej a ajuns repede la deținătorul acestuia.

”Norocul unui bărbat dintr-o localitate din apropierea municipiului Dej a fost faptul că persoana care a găsit portmoneul, domnul Todoruț Valer, s-a prezentat la sediul Poliției municipiului Dej pentru a-l preda, cu speranța ca cine l-a pierdut, să îl primească cât mai rapid, suma din interiorul fiind considerabilă”, se arată într-o informare a IPJ.

Conform sursei citate, bărbatul nu este la primul gest de solidaritate și spirit civic.

”Anterior predase colegilor noștri un telefon mobil pe care îl găsise întâmplător și, la fel ca atunci, ne-a spus că predarea bunurilor pierdute de cineva este obligația unui cetățean, o normalitate”, au mai transmis polițiștii.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More