Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Portretul ipocriziei politicianului la bătrânețe. Tăriceanu: „Nu vreau să fac parte dintr-o guvernare impotentă”

2 1.797

Călin Popescu Tăriceanu, părtaș la toate hotărârile social democraților, dă bir cu fugiții și se spală pe mâini de guvernarea PSD.

Într-un interviu susținut pentru agenția de presă Mediafax, Călin Popescu Tăriceanu, președinte al ALDE, a criticat dur actuala guvernare în frunte cu Viorica Dăncilă. Ceea ce este extrem de uimitor e faptul că însuși Călin Popescu Tăriceanu și ALDE fac parte din actuala guvernare. „Nu vreau să fac parte dintr-o guvernare impotentă”, a afirmat hotărât președintele Senatului. Acesta este extrem de nemulțumit de discuțiile cu social democrații care nici în ruptul capului nu vor să accepte condițiile ALDE. Ultima linie pe care domnul Tăriceanu o trasează este ieșirea de la guvernare și o eventuală alianță cu Pro România, partidul lui Victor Ponta.

„Îi rog pe colegii din PSD să se gândească foarte serios la acest subiect, care ne dă posibilitatea să mergem mai departe, nu să ne mulţumim să terminăm târâş-grăpiş o guvernare. Ambiţia mea nu este asta. Pentru mine şi pentru colegii mei nu funcţiile în Guvern sunt importante. Nici pe mine preşedinte al Senatului, că am auzit că sunt critici care consideră că ALDE nu doreşte să iasă de la guvernare că eu am să îmi pierd funcţia de preşedinte al Senatului. Complet greşit”, a mai spus Călin Popescu Tăriceanu.

Totuși ALDE a fost și este stâlpul de susținere a tuturor ordonanțelor de urgență, a întregului program de guvernare și a tuturor hotărârilor luate cot la cot cu PSD. Acest impas despre care vorbește domnul Tăriceanu vine nu din grija pentru cetățean și țară ci din setea pentru putere. Este o clară schimbare de strategie, mai ales după rușinosul rezultat al ALDE la alegerile Europarlamentare. Căpitanul se pregătește să părăsească rapid vasul care se scufundă văzând cu ochii și caută o barcă de salvare pentru a ajunge din nou la conducerea unui alt vas pe care o să-l părăsească la fel de repede în caz de avarie.

Criza politică din România, criză ce durează de 30 de ani, demonstrează încă o dată faptul că ideea de partid politic, oricare ar fi acesta, nu este sinonimă cu grija pentru cetățean. Egalul partidului politic este puterea indiferent de ce ori cine trebuie sacrificat!

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

 1. AUREL RUS 86 DE ANI. NU-MI CERETI M-AI MULT. spune

  TEBUIE SPUS UN ADEVAR. ESTE ESCROCUL NR. 2 DUPA DRAGNEA. A SANTAJAT PARTIDUL CARE L-A FACUT PRIN ESCROCHRII. A SANTAJAT TOATE PARTIDELE CU CARE S-A ALIAT. CEI M-AI GRAV A DISTRS ROMANIA, PE ROMANI. A DISTRUS LEGILE TARI IMPREUNA CU ALTI ESCROCI IN INTERESE PERSONALE. ACUM VREA SA FIE NR. UNU AL ROMANIEI. OAMENI BUNI, NU AM PRIETENI,NUAM PARTID, INCERC SA SPUN ADEVARUL PENTRU CEI INDOCTRINATI CU MINCIUNI. IN 86 DE ANI AM TRECUT PRIN MULTE SI AM VAZUT MULTE.

 2. BestAidan spune

  I have noticed you don’t monetize someseanul.ro, don’t waste your traffic,
  you can earn additional bucks every month with new monetization method.
  This is the best adsense alternative for any type of website (they approve all websites), for more details simply search
  in gooogle: murgrabia’s tools

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More