Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Portretul-robot al unui tâlhar căutat de poliție. A legat o minoră de un copac!

0 40

Talharie

Poliţiştii clujeni caută un bărbat de aproximativ 45 de ani, bănuit că ar fi privat de libertate o minoră şi i-ar fi sustras telefonul mobil. Oamenii legii au întocmit și un potret-robot al persoanei căutate.

O minoră din comuna Floreşti a sesizat Poliţia în 22 iulie, reclamând că ar fi fost privată de libertate şi i s-ar fi sustras telefonul mobil.

În fapt, minora, în timp ce se afla cu animalele pe o păşune situată pe raza localităţii Tăuţi, a fost acostată de un bărbat pe care nu il cunoştea şi lovită cu palma în zona feţei.

Totodată, sub ameninţări, aceasta a fost imobilizată şi legată cu o sârmă de un copac, după care i-ar fi fost sustras telefonul mobil din buzunar. Prejudiciul cauzat victimei este de aproximativ 200 de lei.

În urma investigaţiilor efectuate de poliţişti şi a semnalmentelor indicate de către persoana vătămată, în cauză a fost întocmit portretul robot al bărbatului bănuit de săvârşirea faptei.

Acesta pare a fi un bărbat de aproximativ 45 de ani; de circa 1,80 m înălţime; astenic; cu ten deschis; păr negru, lung, ondulat, puţin grizonat şi murdar; poartă barbă mare şi grizonată; are sprâncene groase; ochii îi sunt albaştri; nasul pare a fi subţire, cu vârful ridicat; dantura este formată din dinţi cariaţi, iar bărbia îi este proeminentă;

În momentul comiterii faptei purta pantaloni scurţi, negri, cu o dungă albă pe părţile laterale;

Cetăţenii care pot furniza orice informaţie despre acest bărbat sunt rugați să apeleze numărul unic de urgenţă 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de POLIŢIE!

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More