Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Poșete contrafăcute, descoperite de polițiști la vânzare într-un magazin

0 274

Polițiștii Serviciului de Investigarea Criminalității Economice au acționat la finalul săptămânii trecute în municipiul Zalău, pentru prevenirea și combaterea faptelor din domeniul de activitate.

Conform IPJ Sălaj, în cadrul activităților întreprinse, polițiștii au întocmit un dosar penal pentru „punerea în circulație, fără drept, a unui produs purtând o marcă similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice ori similare”, faptă prevăzută și pedepsită de articolul 102 alin.1 lit. b) din Legea 84/1998 privind mărcile și indicațiile geografice, fiind ridicate în vederea continuarii cercetărilor un număr de 8 genți, cu o valoare de vânzare de aproximativ 2.000 lei, cu privire la care există suspiciunea că poartă sigla și denumirea unor mărci identice sau similare cu mărci înregistrate.

Totodată, a fost aplicată o sancțiune contravențională, în valoare de 1.500 de lei,  pentru nerespectarea prevederilor O.U.G. nr.28/1999.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More