Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Posibilă demisie a lui Liviu Dragnea?

1 947

Postul de televiziune DIGI24 a anunțat că Liviu Dragnea ar fi dispus să-și dea demisia.

Conform unei postări a televiziunii de știri DIGI24 Liviu Dragnea ar fi dispus să-și dea demisia din fruntea PSD dacă i se va cere acest lucru. Anunțul pare a fi fost făcut, continuă cei de la DIGI24, în cadrul unei ședințe la care au participat primarii de sectoare, premierul Viorica Dăncilă și unii dintre miniștrii.

Această informație vine după anunțul că 33 de membrii PSD ar fi semnat o scrisoare comună prin care cer demisia lui Liviu Dragnea din vârful partidului.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

 1. Stefan spune

  Nu sunt și nu am fost simpatizant al partidului de guvernământ dar, după atâtea zile trecute cu fel de fel de puncte de vedere, vreau sa îmi exprim și eu părerea personala:
  1 dacă pana acum Drag ea a mers pe drumul pe care-l știm, este puțin probabil sa se gândească la o demisie(ar fi și în defavoarea lui data fiind următoarea mea părere)
  2 nu pot sa îmi aduc aminte de doamna Firea care spunea ca nu participa la „sobolanisme”. Și atunci le aduc aminte ca primii care părăsesc corabia sunt SOBOLANII
  3Este dovada clara a pierderii caracterului la modul grneral
  În rest toți vedem și toți trăim vremurile acestea. Și poate ca ajungem la momentul în care societatea va fi mandra ca pentru binele nostru lupta fumătorii de „țigări foarte fine”
  Numai de bine!!!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More