Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Posibilă fraudă în localitatea clujeană Mociu

0 61

vot alegeri

ACL Cluj a sesizat BEJ că, în cursul zilei de ieri, în comuna Mociu s-a depus un număr de 88 de cereri pentru urna mobilă.

„Astfel, la secţia din Mociu-17 cereri, la secţia din Ghirişu Român-14 cereri, la secţia din Chesău- 45 cereri şi la secţia din Boteni un număr de 12 cereri. Ni s-a sesizat faptul că aceste cereri au fost luate de la primărie de către preşedinţii de secţii, şi depuse in fiecare secţie de votare, fapt care este contrar legislaţiei.

Mai mult decât atât, 3 persoane care apar pe listele pentru urna mobilă susţin faptul că nu au completat o astfel de cerere şi nu au solicitat adeverinţele medicale care sunt parafate de către medicul din comună şi care însoţesc cererile depuse în numele lor.

Alianţa Creştin Liberală PNL-PDL Cluj a solicitat aşadar intervenţia urgentă a BEJ pentru a verifica cele menţionate mai sus, astfel încât să fie preîntâmpinată o posibilă fraudă electorală majoră”, se arată într-un comunicat de presă al ACL Cluj.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More