Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Posibilă sinucidere la Bistrița. S-a aruncat de la etajul 9 – FOTO

0 1.331

Trupele de intervenție au fost alertate în jurul amiezii asupra faptului că un bărbat ar fi căzut de la etajul nouă al unui imobil situat pe raza municipiului Bistrița.

Echipajele SMURD au fost chemate de urgență în mjlocul zilei pe strada Năsăudului, municipiul Bistrița. Acestea au fost informate asupra faptului că un bărbat a căzut de la etajul nouă al unui imobil.

La sosirea echipajelor s-a constat că victima se află în stop cardio-respirator și s-au început manevrele de resuscitare. Din păcate bărbatul nu a mai putut fi salvat.

„În ciuda eforturilor depuse de echipajele medicale, organismul bărbatului nu a răspuns manevrelor de resuscitare, astfel declarandu-se decesul.” au declarat reprezentanții ISU Bistrița.

Conform bistrițeanul.ro bărbatul, în vârstă de 30 de ani, ar fi suferit o anumită formă de depresie. Se include posibila sinucidere căci acesta nu locuia în imobilul respectiv, iar unii dintre locatari ar fi afirmat că bărbatul a fost surprins de mai multe ori în scara blocului.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More