Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Postasii din Maramures au protestat dupa ce au aflat ca le vor fi taiate salariile

1 27

 Un protest spontan a fost declansat  in aceasta dimineata de catre aproximativ 60 de angajati ai sucursalei baimarene a Postei Romane. Acestia s-au strans la sediul de pe Bv. Traian din Baia Mare, pentru a-si exprima nemultumirea cu privire la modul in care este gestionata compania. Acestia au fost anuntati ieri ca salariile le vor fi diminuate.


Protestul spontan a inceput in jurul orei 09.30, atunci cand mai multi salariati (schimbul doi) din cadrul oficiilor postale s-au strans in sediul judetean, cerand sa vorbeasca cu directorul, pentru a-si putea exprima nemultumirile. Oamenii s-au revoltat dupa ce ieri au aflat ca salariile le vor fi injumatatite ca urmare a reducerii normei de lucru. Se pare ca vor fi afectate aproximativ 300 de persoane, carora le va fi diminuata norma de lucru cu 2-4 ore. In urma acestei decizii, angajatiii Postei ar putea ramane cu aproximativ 500-750 de lei salariu.

Conducerea sucursalei a refuzat orice dialog cu privire la acest aspect.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More