Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Posturi pentru Poliţia Protecţia Animalelor, scoase la concurs. Înscrierile se fac online, până în 28 decembrie

0 415

Poliţia Română anunţă că scoate la concurs 264 de posturi, prin încadrare directă din sursă externă, pentru Poliţia Protecţia Animalelor. Înscrierile se fac on-line, la unităţile de poliţie la care au scos posturile la concurs, până în 28 decembrie.

„Sunt scoase la concurs prin încadrare directă, din sursă externă, 264 de posturi în cadrul structurilor centrale şi teritoriale pentru Protecţia Animalelor. Astfel, sunt scoase la concurs 49 de posturi de ofiţer de poliţie, 86 de posturi ofiţer cu specializarea medic veterinar şi 129 de posturi de agent de poliţie”, a transmis, vineri, Poliţia Română.

Înscrierile se fac on-line, la unităţile de poliţie care au scos posturile la concurs, până în 28 decembrie. Dosarul de înscriere trebuie să fie complet până la această dată, ulterior nemaiputând fi depuse documente.   

Informaţii privind posturile existente, programul înscrierilor, condiţii de participare, documente necesare şi modalităţile de desfăşurare a concursurilor pot fi găsite aici şi pe site-urile unităţilor teritoriale de poliţie.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More