Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Posturi scoase la concurs la Inspectoratul de Poliție al Județului Maramureș

0 502

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Maramureş organizează CONCURS/EXAMEN pentru ocuparea a patru posturi de ofițeri specialiști prin încadrare directă.

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Maramureş, cu sediul în municipiul Baia Mare, str. 22 Decembrie, nr.37, organizează CONCURS/EXAMEN pentru ocuparea a patru posturi de ofițeri specialiști prin încadrare directă a persoanelor cu studii corespunzătoare cerinţelor postului şi care îndeplinesc condiţiile legale, respectiv:

–         ofițer principal II la Biroul de Investigare a Criminalității Economice Sighetu Marmației, Serviciul de Investigare a Criminalității Economice

–         ofițer principal II la Biroul de Administrarea Patrimoniului Imobiliar și Intendență, Serviciul Logistic

–         ofițer specialist III (sociolog) la Compartimentul Analiza și Prevenirea Criminalității

–         ofițer specialist I (psiholog) la Serviciul Criminalistic

De asemenea, se organizează concurs pentru ocuparea prin reîncadrare ca polițist a unui post vacant de agent de poliţie – ajutor șef post la Postul de Poliție Comunal Oarța de Jos, Secția 3 Poliție Rurală Fărcașa.

Înscrierile se realizează până în data de 19.01.2018, inclusiv.

 

Totodată se organizează CONCURS/EXAMEN pentru ocuparea unui post vacant de personal contractual – muncitor calificat IV (zidar) la Serviciul Logistic – Biroul Administrarea Patrimoniului Imobiliar şi Intendenţă din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Maramureş, cu recrutare din sursă externă.

În vederea participării la concurs/examen, candidaţii trebuie să îndeplinească cumulativ, condiţiile generale conform art. 3 din H.G. nr. 286/2011 actualizat şi următoarele condiţiile specifice:

  1. a) să fie declarat apt din punct de vedere medical.
  2. b) studii de specialitate:

– şcoală de arte şi meserii/şcoală profesională având calificarea profesională de zidar sau curs calificare zidar, cu certificat de calificare;

  1. c) experienţă:

– vechime în muncă:  minim 1 an

Înscrierile se realizează până în data de 26.01.2018, inclusiv, candidaţii trebuind să depună cu ocazia înscrierii documentele necesare pentru constituirea dosarului de concurs, cu excepţia fişei de aptitudine în muncă însoţită de documentele ce au stat la baza eliberării acesteia, care se depune la sediul instituţiei până la data de 23.02.2018.

Concursul/examenul constă în trei etape succesive, respectiv:

  1. a) selecţia dosarelor de înscriere – 27.02.2018
  2. b) proba scrisă – 02.03.2018
  3. c) interviul – 07.03.2018

 

Informaţii suplimentare se pot obţine la Serviciul Resurse Umane din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Maramureş, telefon 0262/207.711 interior 20111 de luni până vineri între orele 08:00-16:00, sau pe site-ul de internet www.mm.politiaromana.ro.


Descoperă mai multe la Someșeanul.ro

Abonează-te ca să primești ultimele articole prin email.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More