Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Poți face profit jucând la sloturile care necesită abilități personale?

0 66

Persoanele care joacă la Sloturi se gândesc de obicei că nu pot să facă profit pe termen lung. Până la urmă, acestea au cel mai mare avantaj pentru cazino. În special Sloturile din cazinourile fizice sunt cele care oferă cel mai mare dezavantaj jucătorilor. Totuși, în ultima perioadă, au început să apară și Sloturi ce necesită diferite abilități personale. Acestea îți oferă șansa de a câștiga bani pe baza unor abilități. Sloturile îți oferă și free spins sau rotiri gratuite pentru a le putea testa înainte. Poți face profit pe termen lung la aceste Sloturi? La această întrebare vei afla răspunsul pe parcursul acestui articol.

Cum funcționează aceste sloturi?

S-ar putea să îți fie greu să le diferențiezi de cele normale, întrucât practic funcționează la fel. Introduci bani, învârți de mâner și aștepți rezultatul. Diferența este că la cele cu abilități personale vei avea unele runde bonus. La acea rundă bonus vei avea posibilitatea de a alege dintre un bonus interactiv sau rotiri gratis. Dacă alegi bonusul interactiv va trebui să îți pui abilitățile din jocuri la treaba. Acestea funcționează în felul următor: să presupunem că joci la Sloturi cu tematică de curse. Ajungi la bonusul interactiv unde trebuie să te întreci cu alte mașini. Locul pe care termini cursa va determina și suma pe care o poți câștiga.

Ce le face să merite?

Timp de câteva decenii, sloturile s-au bazat pur și simplu pe noroc. Nu puteai să faci nimic pentru a influența rezultatul în vreun fel. În schimb, generatorul de numere la întâmplare îți afișează dacă ai câștigat sau ai pierdut. Singurul lucru pe care tu îl poți face este să alegi sloturile ce oferă jucătorului o șansă mai mare de câștig.

Astfel, Sloturile acestea interactive îți oferă șansa de a îți crește profitul cu ajutorul abilităților tale de jucător. Totuși, nu îți vei putea folosi abilitățile pe întreaga perioada de timp cât joci la sloturi, întrucât nu vei primi tot timpul astfel de runde bonus.

Care sunt șansele să învingi aceste sloturi

Aceste sloturi sunt oarecum înșelătoare. Chiar dacă ai șansa să câștigi mai mulți bani cu ajutorul abilităților tale, asta nu îți garantează că vei face profit pe termen lung. Problema este că, deși poate că ești un expert la runda bonus, nu vei putea să crești rata de câștig atât de mult încât să îți garantezi profituri constante. Aceste jocuri sunt programate în așa fel încât cazinoul să aibă o rată mult mai mare de câștig împotriva jucătorului.

Să luăm ca exemplu un joc ce îți oferă un RTP de 92%. Runda bonus să presupunem că îți oferă o șansă în plus între 2 și 5%. Chiar dacă ai fi un expert la joc și ai reuși să iei bonusul de 5%, tot vei avea un RTP de doar 97%. Înseamnă asta că nu poți învinge aceste Sloturi? Nu neapărat, însă problema este că față de Blackjack sau alte variații ale Poker-ului virtual, aceste Sloturi nu îți oferă un avantaj împotriva cazinoului. Poți totuși să joci foarte bine la acele runde bonus în așa fel încât să ai un câștig mai mare, dar tot nu vei putea face profit pe termen lung.

Ar trebui să le joci?

Poate că aceste Sloturi nu implică atât de multe abilități precum te-ai fi așteptat. Totuși, te poți distra jucându-le. Dacă ești genul de jucător care apreciază Sloturile unice sau care oferă o interacțiune mai mare cu jucătorul, atunci acestea vor fi potrivite pentru tine. Dacă scopul tău principal este să faci profit, atunci nu îți recomand să joci astfel de Sloturi. Există jocuri care oferă o șansă mult mai mare de a face profit. Blackjack-ul, Texas Hold’em, pariurile sportive sau Poker-ul virtual sunt exemple de jocuri care implică abilități. Sloturile interactive nu necesită abilități atât de avansate. Pe viitor, însă, ne putem aștepta ca developerii să încerce să le facă mult mai interactive decât în prezent.

Ce fel de păcănele poți să învingi

Există unele tipuri de Sloturi care îți pot oferi profit pe termen lung. Un prim exemplu sunt Sloturile de acumulare. Astfel de Sloturi au o bară de bonus ce va fi umplută în funcție de simbolurile pe care le vei avea pe ecran. Atunci când bara se umple, vei primi un bonus. Poți face profit la acestea atunci când bara este aproape plină și începi să joci și tu. Cheia este să găsești un loc liber unde bara este aproape să fie plină. Problema este că nu vei găsi prea ușor pe cineva care să plece atunci când bara este aproape plină decât dacă nu știe cum funcționează.

Un alt tip de Sloturi sunt cele Mistery Jackpot. Acestea vor oferi jucătorului un premiu la o sumă fixă jucată, cum ar fi la 500$. Exact ca Sloturile de acumulare, și la acestea va trebui să te orientezi atunci când sunt foarte aproape să ofere un bonus. Nu vei găsi mereu oportunitatea perfectă, întrucât și alți jucători vor încerca să facă același lucru.

Sloturile cu jackpot progresiv sunt un alt tip de Sloturi pe care le poți încerca. Jackpot-ul este mărit de fiecare dată când cineva plasează un pariu. Fiecare astfel de aparat are și un jackpot de bază care va continua să crească pe baza pariurilor. Riscul însă este foarte mare, întrucât nu știi niciodată la ce valoare se va opri jackpot-ul sau cât de mult s-a acumulat până în momentul în care tu ai început să joci.

Concluzie

Chiar dacă se numesc Sloturi interactive, acestea nu necesită abilități precum jocurile de genul Blackjack sau Poker virtual. Singura abilitate pe care o vei putea folosi este la rundele bonus. Chiar dacă poate ești un jucător profesionist la runda bonus, tot nu va fi suficient pentru a putea face profit pe termen lung. Consideră aceste Sloturi doar ca pe o metodă în plus de a te distra la Sloturi, iar dacă scopul tău este să faci profit te sfătuiesc să te orientezi spre alte jocuri cu șansă mai bună de câștig.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More